Sunday, September 21, 2014

OFFER!!!!!!OFFER!!!

Assalamualaikum semua...

Miamyra's Shoppe buat SALES lagi

Jom order sekarang

Stok terhad kay!!

PM untuk fast respon
016-2792635


lagi item sales

memang berbaloi untuk ringgit uoals


harga yang ditawarkan tidak termasuk kos pos lagi ye

Tuesday, September 16, 2014

Ohoiiiiiii.......TABITA TRIAL SET in de HOUSE!!!

Morning darl!!!!

Arini mak ada sikit kerajinan...sikit je la xbanyak kan?maka terhasil la entry kali ni betajuk TABITA TRIAL SET yang di REPACK semula...diulang..DI REPACK semula

Ok, nak kasi sikit kefahaman kat uoals ni...
 mesti uoals tertanya-tanya?

EHHHHH NAPER MURAH?

itu soalan pertama di sel-sel berhubung uoals kan...

dikkkk, meh sini nak citer...dekat sikit yer!!! 
akak jual murah sebab??

1) Dapat SUPPLIER yg baik hati...kasi harga repack yang boleh angkut penuh bonet keta!!!hihihi

2) REPACK ni maksudnya dari botol BESAQQQ tu diisi ke dlm botol KECIK CHOMEL ni!!

3) Akak first hand dari supplier...so xde kos pengangkutan yang mahal sebab rumah akak dekattttt jek ngn umah SUPPLIER...jln kaki pun sampai tp berpeluh gak la ketiak...

4) Disebabkan SUPPLIER tu men yeplai semua kedai2 kosmetik di sekitar negeri beta, SUPPLIER ni umah dia like Kilang TABITA dah...penuh produk tabita yang diimport dari ENDON!!Thats why la dia kasi murah sebab nak reduce stok kt umah dia yg PENUH tu..harga kamceng ni...org lain xdapat harga tu...

OK PAHAM?

bole kita sambung guys?

APA YANG BEST TENTANG TABITA SKINCARE NI?
- Memutihkan kulit.
- Menghilangkan jerawat.
- Meratakan lubang bekas jerawat.
- Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna kulit tidak rata.
- Menghilangkan bekas jerawat.
- Memberbaiki kulit Kusam.
- Mencerahkan warna kulit.
- Mengecilkan pori-pori.
- Membuat kulit tampak bercahaya.
- Meremajakan kulit.
- Menegangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda




SET TRIAL ni ada:-

15ml SMOOTH LOTION
15ml FACIAL SOAP
5g DAY CREAM
5g NIGHT CREAM

TEMPOH PENGGUNAAN?
5 minggu yakni bersamaan SEBULAN


Cara Penggunaan:

1) cuci muka dan leher dengan FACIAL SOAP secara merata pastu BILAS..Jangan lap
2) sapukan SMOOTH LOTION yang sudah dituang diatas kapas muka dalam 3-6 titis
3) Usapkan ke bawah dan leher secara perlahan dan sekata . JANGAN GOSOK/TEKAN
4) setelah rata dalam keadaan lembab..baru la guna DAILY CREAM wktu siang dan NIGHT CREAM wktu mlm

PENTING!!
Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.
Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION setelah 3 minggu mengunakannya, setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit sehalus segebu bayi.



HARGA?

RM80 termasuk POS yerrr


ok semua dah paham dan jelas...so letssss ORDER NOW!!!

016-2792635

Monday, September 1, 2014

Beam benefit 3 in 1 murah

PRODUK YANG HOT KINI!!!

High Beam
+ Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing

BENETINT & POSIE TINT 
(Cecair berwarna pink dan rose)
+Digunakan pada bibir (Liptint) dan pipi (Blusher).
+ Menampakkan hidung MANCUNG dan sebagai CONCELAR.
+ Menampakkan wajah berdimensi.
+Menaikkan tulang pipi, tulang kening, hidung dan sebagai HIGHLIGHT.
+ Sekali digunakan, wajah nampak lebih 'Fotogenik' dan cantik.
+ Sesuai untuk semua jenis warna kulit (cerah, sawo matang, gelap)
+ Maintain nampak 'Natural' dan tahan.

RM20 jek
untuk 1 set ni

wasap kay
016-2792635



Kecik jek botol dia..tapi impak dia..perghhhhhhh!!!!memang marbelous la...

TRY arini kalau xpercaya



sapu sikit jek tapi kesannya...memang glowing abis la

muka nampak berseri-seri glowing


Tak percaya?

saya dah cuba high beam...memang besttt!!!!