Thursday, October 30, 2014

OBUSE EYEBROW YANG OHSEMMM

Kenapa perlu berbayar lebih????

Produk yang ditawarkan di Miamyra's Shoppe sangat mampu milik kay!!!

OBUSE EYEBROW 

HANYA RM10 jek satu

nak borong?
12pieces rm50

berbaloiiiii kan?

apa yang best pasal obuse ni?

> kecil dan mudah dibawa
>ada 3 colour untuk diblend...natural look@smooky eyes
>powder dan tahan sehingga 8 jam
> tak comot kay walaupun anda berpeluh





kecilll jek kan..masuk dlm purse jek








ni tutorial cara guna obuse ni...SELAMAT MENCUBA!!!!!



Tuesday, October 14, 2014

DEEPAVALI SALE!!!!!!

Hye semua....

ceriakan2 kan diri anda yer ngn produk2 ohsem di kedai kecil saya!!!

Sebagai tanda menghargai customer saya yang berbangsa india especially yg nak sambut DEEPAVALI tu....Miamyra's Shoppe menawarkan harga RUNTUH utk uoals

so take a granted kalau ada sesapa yang nak borong item2 ni...let me know!!!

yang nak beli satu2 pun boleh.....i still jual...jangan kecik hati yer!!!!

lets sama2 dapat barang yang dihajati!!!

ok..list sales seperti dibawah:


Kalau berhajat utk borong tu....boleh pm me personally di talian

016-2792635


Monday, October 13, 2014

Lipsgloss long lasting


Lipgloss yag besttt

Hasilnya?
#smooth bila disapu dibibir
#tahanlama wpun kerap minum air
#kaler yang menarik

One word utk describe lipgloss ni!!!
#OHSEMMM

Saya dah cuba!!!!
Anda bila lagi???

Harga mampu milik....
Rm10 jek...

Pm yer utk BORONG
016-2792635