Saturday, April 18, 2015

TESTIMONI SUPRA KROYOLAN....

hye semua...

lamanya mak x besiaran kan kat blog nih?
hampir bersawang berhabuk dah pages blog nih...sorri uoals..
makin meningkat usia nih makin jadi pemalas pulak...hihihi

mak tak nak bebel panjang2 la kan....
selalu yang dok PM mak tanya pasal SUPRA KROYOLAN ni kan...

#bagus tak kak supra nih?
#tahan berapa lama yer klo bekas besar nih?
#harga berapa kak?
#klo dengan saya...kod apa ya yang sesuai?

mesti ni antara koleksi soalan yang korang nak bertanya kan?hihihi...

actually SUPRA KROYOLAN ni sejenis foundation padat yang mak mak andam guna untuk make artis ngn pengantin....untuk daily used pun boleh lor..pakai nipis-nipislight sudah la....xyah la make up tebal cam nak gi buat persembahan plakkan...

1 bekas 7gram seperti gambaq kat bawah ni...untuk muka mak yang sebesar talam ni kan.....tahan la sebulan lebih...tahap kekerapan penggunaan:
-pegi keja
-pegi supermarket
-pegi jengjalan
-pegi makan kenduri
-pegi lepak-lepak minum-minum ngn kwn..harus pakaiiii!!!!hahaha
-pegi pejabat pos
-pegi gym


PEGI TDO jek yang xpakai....haaa kan!!!tahan kan penggunaan smpai sebulan lebih

part yang BEST supra nih...TAK BERMINYAK SEKILO kay!!!malah lagi galak berpeluh lagi shantek kat muka....SERIUS TRUSTED SELLER LIKE ME!!!!




HARGA SUPRA NI xde la mahal even ZAMAN GST kan???

RM15 untuk 7gram...

haaa murah dik oiii?maner nak cari semurah nih?
kos post plak....
semenanjung RM6
sabah sarawak labuan RM10


nak lebih jimat???

JOM BORONG!!!
 bekas ni...still sama kos post...



antara koleksi testimoni dari customer yang berpuas hati dengan penggunaan supra ni...
baca lah yer!!!



akak ni memamg regular pelanggan supra dah...
tambah bonus lagi untuk dia sebabdia memang pandai make over...memang hasilnya OHSEMMM!!!


ok bagi yang berminat untuk dapatkan supra ni...uoals bleh lah kunjungi
pages Facebook Miamyra Shoppe 
ataupun boleh jek nak 
SMS/WASAP/WECHAT ke 016-2792635


bye!!!!

No comments: