Saturday, August 29, 2015

MARSHMALLOW WHITEBIES... Lyanaz Beauty Care

hye semua....rasa semangat kan pepagi nih sebab cuti sampai isnin kan....yeahhh!!!!
arini check stok product baru sampai dari Lyanaz Beauty Care MARSHMALLOW WHITEBIES...
tengok rupa dia macammmm SEDAPPPPP !!!hihhihi
‪#‎malas‬ nak pakai skin care dgn banyak jenis, 
‪#‎tak‬ perlu nak pakai foundation
#tak perlu nak pakai make up base
#tak perlu nak pakai tinted spf cream
#tak perlu nak pakai cream malam lagi
#tak perlu nak pakai serum

Just pakai 1 barang nih ja...MUKA LIPLAP LIPLAP macam MAK CUN!!!! MAOOOO KAAA?
XMAOOOO kan? jangan sambung baca naa....HAHAHAA
mai nak habaq cara nak pakai pulak...
mudah sangat aih....
Sapu rata pada muka di sebelah siang lepas mandi dan sebelah malam sebelum tidur

haaaaa...senang kan?malaih lagi xtau nak kata gayna dah la.....
Harga pulak?
xmahaiiii RM60 ja sebotoi....

wasap xpun sms na...kot nak beli 016-2792635