Monday, September 14, 2015

SUPRA KROYOLAN MURAH

SUPRA KROYOLAN

* Bedak asas  mekap artis dan mak andam  meletops, Long Lasting dan  Halus.

*sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless

Ciri-ciri produk :
 sesuai digunakan oleh orang yang kulitnya bermasalah seperti 
- jerawat,
- ada kedut-kedut, 
-kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yang
 flawless & paling bagus 




Pilihan warna :
2W -  sangat cerah pink (sofea Jane)
3W -   cerah pink base ( lisa surihani) 
4W - sawo matang pink base (Erra Fazira)
5W -  hitam manis (Nurul Ajai)
IVORY - cerah cina ( Zizie ezzete ) 
NB - kuning langsat (Lisdawati)
FS45 -   kuning langsat (fasha sandha)
FS38 -  sawo matang yellow base (Vanida Imran)




Cara Menggunakannya : 
1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.
2) Calit Supra & Sapu di sudut empat muka anda Dahi, Pipi, Dagu & Hidung.
3) Gunakan span basah / jari untuk sekatakan Supra di wajah.
4) Pakai sedikit bedak untuk membuat lapisan asas pada wajah & juga untuk tahan lebih lama.


HARGA
7gram RM15
55gram RM120

AMMA WHITE MURAH

Monink uoals.....

Penah dengar pasal sabun AMMA WHITE?
Alaaaaa yang macam kek lapis tu...SO COLOURFULLLLL....
jangan xtau yer...setiap lapisan tu ade fungsi tersendiri tau...

LETS CHECK IT OUT!!!!

KANDUNGAN SETIAP LAPISAN
1. Merah: berasal dari buah tomato yang berfungsi untuk membersihkan dan memutihkan kulit.
2. Kuning: berasal dari kunyit yang mengandung glutathione dapat mengurangi bau badan, mengurangi hiperpigmentasi, dan memberikan aroma herbal.
3. Orange: berasal dari lobak segar yang bermanfaat untuk menghaluskan kulit.
4. Putih: berasal dari susu yang dapat menjaga kelembaban kulit.
5. Hijau: berasal dari green tea berfungsi untuk mengangkat sel-sel kulit mati.

CARA PAKAI:
Basahkan badan, Gosokkan sabun ke seluruh badan. Biarkan selama 3-5 minit. Lalu bilas hingga bersih


HARGA?
1 ketul RM8
12 ketul RM70






Sunday, September 13, 2015

MN foundation murah

Monink uoals

Korang pernah tak tengok muka artis-artis kita yang make up dorang nampak cammmm....

#WOW canteknyaa muka dia!!!!
#WOW muka dia so FLAWLESS!!!!!
kadang tu nampak sangat natural make up dorang....TERINGIN gak kan...hehehe

jangan sangat stress sebab mencari make up sebegitu tak jumpa lagi, meh kita nak kabor...
Miamyra's Shoppe dah ada make up foundation sebegitu rupa...saye dah cuba dan saye bagi LIMA bintang...memang sangat2 AWESOME lah foundation nih sebab apa tau????

#sangat SOFT TEXTURE nya samada di bekasnya atau di muka kia
#make based yang boleh menghasilkan TEKNIK SHAPING
#TAHAN LAMA,TAK BERMINYAK,TAK BERTOMPOK BILA PELUH
#MURAH....hihi


HARGA KAMI TAWARKAN...
1 bekas RM10
10bekas RM8 per satu

meh grab sorang satu hari nih...

NI CONTOH 
1) NAK SHAPE KAN MUKA KITA...
2) NAK BUAT SHADING
3) NAK BUAT HIGHLIGHT KASI NAMPAK MUKA BERSINAR







ANTARA PILIH KOD YANG ADA



terdapat juga 4 kaler foundation


sebarang pertanyaan uoals boleh wasap@sms ke 016-2792635






Sunday, September 6, 2015

Pewiit Soap MURAH

KELEBIHAN SABUN PEWITT
✔ menghilangkan jerawat batu
✔ menghilangkan parut jerawat
✔ menghilangkan kesan jerawat
✔ memutihkan
✔ mengecilkan pori-pori kulit
✔ menyihatkan kulit(vitamin-c)
✔ menyegar kulit muka .
✔ mengawal minyak berlebihan
✔ mengekalkan kelembapan kulit
✔ menigkatkan keanjalan kulit ( org berusia )
✔ kulit lebih licin , cerah dan berseri-seri
✔ membuang toksin pada wajah
✔ mengahalang blackhead dan whitehead

KANDUNGAN 
✔ extract bunga cengkih selepas hujan
✔ extract kulit kayu manis turun-temurun tok
✔ extract collagen
✔ vitamin C
✔ BUNGA CENGKIH : membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
✔ KULIT KAYU MANIS : membantu menghilangkan parut jerawat dan jerawat
✔ COLLAGEN : mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit serta merawat kulit mati dan memulihkan kulit dari kesan parut jerawat .✔ VITAMIN C : Menyegarkan kulit dan merawat parut jerawat dan juga lekuk2 jerawat



Cara Penggunaan
Cuci muka 3 kali sehari dengan sabun pewiit iaitu pada waktu pagi, tengahhari dan malam sebelum tidur


Harga

RM30