Sunday, February 14, 2016

Hello flawless murah

 
hye....akak nak kasi review satu product yang ohsem kay!!!!
kecil-kecil cili api...mmg berapi!!
  
Sapu sikit2 je dah cantik oiii

DAPAT MENYELESAIKAN
Wajah kusam, pore terbuka, cela dpt ditutup dgn Flawless oksigen ...
 
Yg paling best x pyh sapu highbeam pun boleh jadi flawless

Rm10 je SATU
 
 
 
 
kecil dan chomel macam saya!!!muahahaha

 
 
 

Sexy lady lotion murah

 
 
Sexy lady lotion
 
1 PCS RM57.00

sexylady lotion penyelamat sebab mudah. Gosok-gosok ja
TAK payah penat-penat diet…relex-relax ja..Buat keja suri rumah…macam biasa,,arini ko gemuk tengok2 esok ko dah kurus…..
TAK melekit..Sangat unik…

TAK panas oii.Mint-mint ja. TAK da la rosak kulit nanti

Cepat bakar lemak inci pon cepat turun
 
Krim pertama di MALAYSIA yang di formulasikan di UNITED KINGDOM.
Khas bagi membantu membanteras masalah kegemukan dan lemak berlebihan . 
Dapat mencerahkan kulit dalam masa yang sama . 

#BAKAR LEMAK KETIKA TIDUR ,BERPELUH WALAU TAK KERJA KERAS.
 
 
❤️Apa kelebihan utama SEXY LADY ?

1.Membakar lemak 
2.Menurunkan berat badan 
3.Melangsingkan badan serta reshape semula 
4.Meruncingkan wajah 
5.Menegangkan kulit 
6.Memutihkan kulit hari demi hari 
7.Memudarkan parut 
8.Menurunkan inci dalam kadar terpantas  seperti lengan,peha dan perut 
9.Menghilangkan buncit dan boroi 
10.Membuang angin dalam badan 
11.Mengeluarkan daki serta merta 
12.Mencantikkan serta menghaluskan kulit
 
 
 
 
 
❤️Kenapa istimewa sangat losyen ini ? 


1) wangi sangat-sangat . mcm chewgum 
2) kaya dgn vitamin A,C dan E 
3) Tak panas 
4) Ada extra aloe vera dan apple stem cell bagi penjagaan kulit
5) Ada penambahan gluta untuk kecerahan kulit 
6)Extract asam jawa serta super interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas 
7) Semua lapisan umur boleh guna , tidak kira lelaki atau perempuan 
8) 100% organik tanpa kimia , 100% tiada risiko 
9) Halal serta buatan Malaysia 
10) KKM approved

 
 
❤️Nah tengok testimony yang arini gemuk esok kurus...hihihi
 
 
 
 

 
 
 
 

Tuesday, February 2, 2016

ALL ITEM SEPOLOH!!!SEPOLOH!!!

Hye semua....first of all sorry sesangat sebab lama ta menghapdate blog..huhu
kesian pada customer aii yang mengikut harga Miamyra's Shoppe di blog kan....
bukan sesaja tau tak hapdate kat blog ni...kekangan masa sebenarnya...mak aii kurang kesihatan skit sejak dua menjak ni...2mggu skali kitaorg check in spital....masalah buah pinggang dia kian teruk...harap uoals paham yer....tapi pada yang selalu wasap @ sms nak order barang tu...post still berjalan cam biasa walaupun aii on call nurse kat spital...ada tangan2 emas yang membantu siapkan order uaols...so dont worry....hehehe


okeh tak nak story panjang lebar...arini kita open order untuk item sepoloh ringgit....Actually set ni set make up dah tau....tapi boleh jek nak beli satu2..ikutlah yang mana uoals berkenan dihati....
harga belum masuk kos postage lagi yer.....

lets check it out gaisss!!!