Tuesday, February 2, 2016

ALL ITEM SEPOLOH!!!SEPOLOH!!!

Hye semua....first of all sorry sesangat sebab lama ta menghapdate blog..huhu
kesian pada customer aii yang mengikut harga Miamyra's Shoppe di blog kan....
bukan sesaja tau tak hapdate kat blog ni...kekangan masa sebenarnya...mak aii kurang kesihatan skit sejak dua menjak ni...2mggu skali kitaorg check in spital....masalah buah pinggang dia kian teruk...harap uoals paham yer....tapi pada yang selalu wasap @ sms nak order barang tu...post still berjalan cam biasa walaupun aii on call nurse kat spital...ada tangan2 emas yang membantu siapkan order uaols...so dont worry....hehehe


okeh tak nak story panjang lebar...arini kita open order untuk item sepoloh ringgit....Actually set ni set make up dah tau....tapi boleh jek nak beli satu2..ikutlah yang mana uoals berkenan dihati....
harga belum masuk kos postage lagi yer.....

lets check it out gaisss!!!




No comments: